Academy

Veelzijdig onderwijs dat je in je kracht zet als ondernemer.

Toegang tot een
online bibliotheek
vol wijsheid

Als ondernemer is het belangrijk dat je groeit. Met je business, maar ook in kennis en ervaring. Bij Motherdock bieden we een breed scala aan onderwijs via de Academy. Je kunt het zien als een online bibliotheek vol met wijsheid van professionals die je zijn voorgegaan. 

 

Als je lid bent van het platform, heb je vrij toegang tot alle cursussen en masterclasses die beschikbaar zijn. De verschillende onderdelen van de Academy zijn trouwens ook voor niet-leden (tegen betaling) te volgen.

Academy

Via de Academy van Motherdock heb je toegang tot veelzijdig onderwijs via allerlei masterclasses. cursussen en Q&A-sessies.

Masterclasses

Op regelmatige basis kun je masterclasses volgen van onze mentoren of andere professionals. Tijdens deze masterclasses krijg je onderwijs op verschillende gebieden. Alles met het doel dat jij nog sterker komt te staan als ondernemer.

Cursussen

Onze mentoren en andere deskundigen delen hun kennis en ervaring met jou in een groot aanbod aan cursussen en trainingen. De onderwerpen die je kunt verwachten gaan o.a. over Kingdom Values, Purpose, Gezondheid en Finance in Business.

Q&A

Heb je vragen? We doen dit samen! Het team van Motherdock denkt met je mee tijdens ‘hot seat sessies’.