Community

Een sterk netwerk dat je verbindt aan God en aan elkaar.

God op de eerste plaats in je leven en je onderneming

We doen dit samen!

Door aan te sluiten bij Motherdock, verbind je je aan alle ondernemingen die onderdeel van de Community zijn. Net als jij hebben deze vrouwen het verlangen om God op de eerste plaats te zetten. Hij wil ons overvloedig zegenen, zodat wij anderen weer tot zegen kunnen zijn. 

 

We hebben elkaar nodig: samen staan we sterker! Daarom besteden we veel tijd aan het beter leren kennen van elkaar. Dat doen we zowel offline als online bij allerlei soorten meetings. Zodat we niet alleen voor onszelf, maar ook met elkaar groeien.

Community

Tijdens offline en online meetings leren we elkaar én God beter kennen. Zo bouwen we aan een sterke Community waar God groots doorheen kan werken.

Netwerksessies

Via Motherdock vergroot je je netwerk. Zowel in de online community, als in de maandelijkse netwerksessies nemen we de tijd voor gebed en aanbidding, maar natuurlijk ook voor gezelligheid. Regelmatig zullen we ondernemers in de spotlight zetten, zodat we ons samen kunnen verwonderen over wat God door ons heen doet.

Gebed

Het kan nog best een uitdaging zijn om tijd te creëren om naar God te luisteren. Daarom bieden we regelmatig momenten dat we kunnen bidden met en voor elkaar. Wat wil God jou zeggen? Over jou en over je onderneming? Waar heb je versterking nodig, duidelijkheid nodig? Gebed is een krachtig wapen dat we voor elkaar in kunnen zetten.

Worship

Binnen de Community van Motherdock is veel ruimte voor aanbidding. Tijdens al onze sessies en bijeenkomsten zetten we Jezus centraal. Hij is onze aanbidding waard! Als we Hem laten weten hoeveel we van Hem houden, stroomt Zijn liefde ook in ons hart. Hoe heerlijk om dit samen te doen!