Revival is Now

24 mei om 19.00 in Rotterdam Ahoy
met Apostle Kathryn Krick

24 mei om 19.00 in Rotterdam Ahoy met Apostle Kathryn Krick

Video afspelen over Apostle Kathryn Krick in Rotterdam Ahoy The Netherlands

Nu is het tijd voor grote opwekking!

Apostel Kathryn Krick

Apostel Kathryn Krick is wereldwijd bekend door haar sterke bevrijdingsbediening. Wereldwijd worden tijdens haar bediening duizenden mensen bevrijd van demonische machten. Op 24 mei komt Apostel Kathryn Krick naar Ahoy Rotterdam in Nederland om ook hier een opwekkingsdienst te houden. 

Apostel Kathryn Krick is de voorganger van de Five-Fold Church in Amerika. Five-Fold Church is een kerk waar wonderen gebeuren, mensen worden genezen, verlost en getransformeerd en waar de profetische zalving krachtig stroomt. Apostel Kathryn is gepassioneerd om mensen de kracht van God te zien ontvangen door de profetische en apostolische bediening van Jezus: om mensen vrij te zien, verlangend naar meer van Hem en getransformeerd in volwassen vaten van God.

Sinds 30 mei 2021 zijn er elke week meer dan 300 mensen naar 5f Church ‘Revival in the Park’ gekomen en sindsdien zijn er elke week verschillende mensen uit de hele VS en andere landen om God te ontmoeten in 5f Church. Sinds augustus 2021 heeft apostel Kathryn elke week door de VS en de wereld gereisd om te dienen bij Revival is Now-evenementen waar elke dienst massale bevrijding plaatsvindt, God vele wonderen doet en er een opwekking uitbreekt!

Video afspelen over Apostle Kathryn Krick in Rotterdam Ahoy The Netherlands