Net als jij ondernemen wij met God

Motherdock is een netwerk van vrouwen en mannen die net als jij ondernemen met God.
Allen uniek en geroepen door Hem.

Over ons

It's all in the name

Onze missie wordt zichtbaar in onze naam. Mother vertegenwoordigt ons (moeder)hart en Dock staat voor de veilige haven waar je even aan kunt leggen. Een plek waar je wordt opgebouwd en aangevuurd, zodat je vol kracht Gods Koninkrijk kunt bouwen vanuit jouw unieke plek in de maatschappij.

In eerste instantie richten we ons als platform op vrouwelijke ondernemers, maar ondertussen hebben we gemerkt dat ook allerlei andere mensen even ‘aanleggen’. Wie er ook op ons pad komt, we willen iedereen uitdagen om echt vanuit overgave aan God te gaan leven. Met Hem is alles mogelijk!

“Laat je niet beperken door je eigen kunnen, door je eigen manier van denken. Geef jezelf helemaal over aan de Heer. Hij gaat met je aan de slag, boven bidden of bedenken.”

Initiatiefnemer MotherDock

Lisa Crawfurd

Achtergrond

In beweging

Lisa startte een aantal jaar terug met MotherDock. Ze huurde een ruimte en bood daar flexplekken aan voor ouders in combinatie met kinderopvang. Toen deze vorm van MotherDock stopte, besloot Lisa om God te zoeken: “Wat wilt u nu?”

God leidde haar en haar man Wesley vervolgens op een bijzondere reis, waarin steeds meer duidelijk werd wat Hij voor ogen had. Het was een stap in geloof, waar God steeds meer liet zien en bijzondere mensen aan hun netwerk toegevoegde. Dat leidde in september 2021 tot de lancering van het platform MotherDock.

Sindsdien is MotherDock in beweging. Steeds weer zegent God Lisa en het team met bijzondere samenwerkingen, projecten en mogelijkheden. God leidt MotherDock en dat betekent dat het platform zich voortdurend ontwikkeld. Dat maakt het tot een verrassend, uniek maar ook spannend avontuur.