Net als jij ondernemen wij met God

Net als jij ondernemen wij met God

Bij Motherdock sluit je je aan bij een netwerk van vrouwen die net als jij ondernemen met God. Allen uniek en geroepen door Hem.

Samen bouwen aan Gods koninkrijk vanuit onze plek in de maatschappij

Het platform Motherdock heeft als doel om vrouwelijke ondernemers samen te brengen op een plek waar ze bemoedigd, toegerust en bekrachtigd worden. Zo kunnen ze bouwen aan Gods Koninkrijk vanuit hun plek in de maatschappij. 

Al een tijd op weg of net aan de start?

Voor ieder type ondernemer

Motherdock is er zowel voor starters, als voor mensen met ervaring. Samen gaan we op zoek naar groei, wijsheid en Gods leiding.

Net gestart?

In gehoorzaamheid aan God ga je starten met een onderneming. En nu? Het kan overweldigend zijn: de te nemen stappen lijken soms zo groot. Hoe zet je die samen met God? Aan welke waarden kun je bewust bouwen bij de start?

Al onderweg

Je bent al een tijd aan het bouwen aan je onderneming. Het voelt soms alsof je alleen tegen de stroom in gaat. De balans tussen werk en privé is soms zoeken. En daarbij: hoe betrek je God hierin, hoe doe je het samen met Hem?

Het Team

Het team van Motherdock staat voor je klaar. De ervaring van alle mentoren heeft ze door de jaren heen wijsheid gegeven, die ze met jou delen. Want je hoeft het niet allemaal alleen uit te vinden, anderen zijn je al voorgegaan. 

Onze mentoren delen hun wijsheid met jou op de gebieden waar jij groei nodig hebt. Dit kan praktisch zijn, bijvoorbeeld rondom financiën of in het stellen van grenzen. Daarnaast helpen ze je graag ontdekken hoe je je onderneming kunt leiden vanuit je wandel met Jezus.

Oorsprong

Op reis met God

Lisa startte een aantal jaar terug met Motherdock, toen was het een fysieke plek. Zij huurde een ruimte en bood daar flexplekken aan voor moeders in combinatie met kinderopvang. Toen deze vorm van Motherdock stopte, besloot Lisa om God te zoeken: “Wat wilt u nu?”

 

 

God leidde haar en haar man Wesley vervolgens op een bijzondere reis, waarin steeds meer duidelijk werd wat Hij voor ogen had. Het was een stap in geloof, maar elke keer werden er bijzondere vrouwen toegevoegd aan hun netwerk. En zij wilden allemaal mee bouwen. Dat leidde in september 2021 tot de lancering van het platform Motherdock.

"Ik ben van mezelf geen ondernemer, dus ik verwacht het van Hem. In mijn zwakte maakt Hij me sterk."

"Ik ben van mezelf geen ondernemer, dus ik verwacht het van Hem. In mijn zwakte maakt Hij me sterk."

Lisa Crawfurd

Initiatiefnemer MotherDock

Sluit je aan bij Motherdock

Wil je onderdeel worden van een netwerk van vrouwen die ondernemen met God? Neem contact op.