Een veilige haven voor iedereen

Niet alleen voor ondernemers in Nederland willen we een veilige haven zijn, ook doen we projecten op andere plekken waar God ons roept. Onder andere in Indonesie.

Onze missie

Het wereldwijd stimuleren van ondernemerschap volgens Bijbelse principes

De events en projecten van MotherDock hebben als doel om opgebouwd en aangevuurd te worden. Zodat ondernemers vol kracht Gods Koninkrijk kunnen bouwen vanuit hun unieke plek in de maatschappij.

De visie van MotherDock is om ondernemers te stimuleren om hun volledige potentieel te bereiken door middel van Bijbelse principes. Ze willen dat mensen zich gesterkt voelen in hun geloof en in staat zijn om hun talenten en vaardigheden te ontwikkelen en te gebruiken voor een betere wereld. Het bieden van een veilige haven waar mensen even kunnen aanleggen en opgebouwd worden. Het uitdagen van iedereen om vanuit overgave aan God te gaan leven.

*Door op de knop ‘steun ons’ te klikken, ga je naar een externe url van useplink, de donatie-service van MotherDock. 

een indruk van onze lopende prjecten op

Instagram

Bestuurssamenstelling

Ons bestuur bestaat uit toegewijde en doorgewinterde individuen die gezamenlijk verantwoordelijk zijn voor het leiden van de stichting.

Voorzitter: Lisa Marlissa – Crawfurd

Secretaris 1: Jessica Boode

Secretaris 2: Klaske Alma

Penningmeester: Henk Mabelis

KvK: 41135001

RSIN: 804335394

Hoe kun jij helpen?

Bouw mee aan veilige havens

MotherDock wil graag rijkelijk uitdelen van wat God ons heeft gegeven. Daarom hebben we naast het bedrijf ook deze speciale Foundation opgericht. Wil je mee doen met deze Foundation, dat kan op deze manieren:

Wil je op de hoogte zijn van al ons nieuws? We houden je graag op de hoogte:

*Door op de knop ‘Schrijf je in’ te klikken, ga je naar een externe url van flowdesk, de nieuwbrief-service van MotherDock.