Onze Verzorgingslijn

Onze verzorgingslijn

Bekijk onze producten

Is iemand onder u ziek? Laat hij dan de ouderlingen van de gemeente bij zich roepen en laten die voor hem bidden en hem met olie zalven in de Naam van de Heere  – Jakobus 5:14

Gij zult het tot een heilige zalfolie maken, als een zorgvuldig bereid mengsel, zoals een zalfbereider dat bereidt; het zal een heilige zalfolie zijn. – Exodus 30:25

De focus ligt niet op de zalfbalsem, de focus ligt op God en op de houding van de persoon die wordt gezalfd. Wanneer we ons nederig aan God onderwerpen, geeft Hij kracht aan onze eenvoudige daad van zalving met de zalfbalsem.

Anointing Balm

Shampoo Bar

Onze shampoo bar is perfect voor het wassen van alle haartypen. Deze handige bar is perfect om mee te nemen op reis of gewoon lekker voor thuis.

Maak kennis met onze hemelse scrubzeep, een rijke toevoeging aan jouw huidverzorgingsroutine. Dompel jezelf onder in een luxe en transformerende ervaring, terwijl de stevige exfoliërende rijstkorrels harmonieus samenwerken met jouw huid, waardoor een stralende en verfriste teint tevoorschijn komt. Doordrenkt met voedende ingrediënten (o.a. oranjebloesem olie) is onze scrubzeep zorgvuldig vervaardigd om jouw zintuigen te prikkelen en je huid te verjongen.

Scrub Bar

Shaving Bar

Onze shaving bar is perfect voor het ontharen van lichaamshaar. Met de heerlijke geur wordt scheren een geluksmomentje op de dag.

Onze body bar is de perfecte zeep om het gehele lichaam te wassen. Perfect om cadeau te geven of om zelf te houden.

Body Bar

Face Bar

Onze face bar is de perfecte zeep om het gezicht volledig en grondig te wassen.

Onze feet wash bar is perfect voor het dienen van anderen zoals Jezus dat ons heeft geleerd. 

Feet Wash Bar

Shower Perfume

Breng de weelde van een spa rechtstreeks naar je badkamer met onze shower perfume, waardoor je kunt genieten van een verwenervaring zonder je huis te verlaten. Je plaatst de bruistablet simpelweg in het hoekje van je douche, waarna de oliën vrijkomen door de warme stoom van het douchewater. De bruistablet verspreidt vervolgens een heerlijk aroma, perfect om je dag mee te beginnen of te eindigen. Oranjebloesem staat bekend om zijn kalmerende en zuiverende werking.

Onze trinity soap is een drie-in-een zeep die te gebruiken is voor lichaam, haar en ontharen. Perfect om cadeau te doen of om zelf te houden.

Trinity Soap